סלט תירס סופר מתוק טרי, עגבניות שרי וגבינה בולגרית

סלט צבעוני של קיץ

רכיבים ל 4-2 מנות:
  • 3 קלחי תירס סופר מתוק טרי נקיים מעלים וסיבים
  • 4-3 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • פלפל ירוק חריף פרוס, כמות לפי הטעם
  • 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • ½ כוס עלי בזיליקום קצוצים
לתיבול:
  • מיץ לימון לפי הטעם
  • 3-2 כפות שמן קנולה/ שמן זית בטעם מעודן
  • מלח, פלפל שחור
  • 3 קלחי תירס סופר מתוק טרי נקיים מעלים וסיבים
  • 4-3 כוסות עגבניות שרי חצויות
  • פלפל ירוק חריף פרוס, כמות לפי הטעם
  • 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • ½ כוס עלי בזיליקום קצוצים
לתיבול:
  • מיץ לימון לפי הטעם
  • 3-2 כפות שמן קנולה/ שמן זית בטעם מעודן
  • מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:

חולטים את קלחי התירס במים רותחים כשלוש דקות. מוציאים מהמים ומצננים.

מפרידים את גרעיני התירס מהקלח – מעמידים קלח תירס בקערה ומגלחים את הגרעינים על ידי העברת סכין חדה מראש הקלח ועד התחתית.

לקערת גרגירי התירס מוסיפים עגבניות שרי, פלפל ירוק חריף ועלי בזיליקום, מתבלים במיץ לימון, שמן, מלח ופלפל, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך, מוספים מעל את הגבינה הבולגרית ומגישים.