"עוף היער"

פטריות מלך היער שלנו ידועות בבשרניות שלהן וביכולת שלהן לדמות עוף או בשר
הפעם הכנו לכם "עוף" מפטריות מלך היער בשרניות בטירוף ועשירות בטעמים
*המתכון הינו טבעוני*

מוצרים במתכון:

זמן הכנה: 30 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

זמן כולל: 60 דקות

רמת קושי: בינוני

כמות: 4 מנות

כשרות: פרווה

רכיבים:
  • חבילת פטריות מלך היער
  • חבילת דפי אורז
  • מים/נוזל שימורי מלפפון להשריית דפיהאורז

 

 

  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 כפית גריל עוף
  • 1/2 כפית כורכום
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט קורנפלור
  • 1 כף סילאן (לא חובה)

 

  • חבילת פטריות מלך היער
  • חבילת דפי אורז
  • מים/נוזל שימורי מלפפון להשריית דפיהאורז

 

 

  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/2 כפית גריל עוף
  • 1/2 כפית כורכום
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מעט קורנפלור
  • 1 כף סילאן (לא חובה)

 

אופן ההכנה:

חולטים את פטריות מלך היער במים רותחים במשך 3-4 דקות. מוציאים את הפטריות, מעבירים למשטח עבודה, מסירים את קצוות הפטרייה (שורש+ כובע) וחובטים או מועכים קלות עד שהפטריות נפתחות ונהיות שטוחות (כמו פרגית). בצלוחית קטנה מערבבים את כל התבלינים, הקורנפלור והמלח, מפזרים על הפטריות ומעשים אותן היטב, מזלפים מעט סילאן.

חותכים דפי אורז לרבעים. משרים כל חתיכה במים (או במי חמוצים) ועוטפים את הפטרייה משני הצדדים. מעבירים לתבנית, מרססים מעט שמן מעל, ואופים בתנור במשך 20 דקות על 200 מעלות.
אני הגשתי לצד בורגול עם ירקות אבל אפשר להגיש עם מה שבא לכם.

מוצרים במתכון זה: