פטריות מלך היער צלויות עם ערמונים, יין לבן ועשבי תיבול

תוספת בשרנית, מלאת טעמים ומעניינת לכל ארוחה.

רכיבים ל-3-2 מנות:
  • 4 פטריות מלך היער
  • 200 גרם ערמונים מוכנים לאכילה
  • 3 שיני שום פרוסות
  • חצי כוס פטרוזיליה
  • חצי כוס אגוזי מלך
  • חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • 5 כפות שמן זית
  • חצי כוס יין לבן
  • כפית מלח
  •  כפות שמן זית
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
  • 4 פטריות מלך היער
  • 200 גרם ערמונים מוכנים לאכילה
  • 3 שיני שום פרוסות
  • חצי כוס פטרוזיליה
  • חצי כוס אגוזי מלך
  • חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • 5 כפות שמן זית
  • חצי כוס יין לבן
  • כפית מלח
  •  כפות שמן זית
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
אופן ההכנה:

פורסים את פטריות מלך היער ל 3 פרוסות לאורך. מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים את הפטריות, צולים משני הצדדים עד להזהבה ומסירים מהמחבת.

באותה המחבת מניחים את הבצל, אגוזי המלך, השום והערמונים, מערבבים ומטגנים כ-5 דקות. מוסיפים את היין, המלח, הפלפל.

כשהנוזל רותח מצרפים את הפטריות וזורים פטרוזיליה והבזיליקום, מערבבים ומסירים מהאש ומגישים