פסטה בקרם פטריות ומסקרפונה של דניאל עמית

עזבו אתכם קיצוצים. קרם פטריות זה הדבר הבא!
כ"כ קל וכ"כ טעים שכבר לא נעים. הפסטה שתכבוש את המטבח שלכם החורף!

רכיבים ל 4-3 מנות:
  • 1 חבילה פטריות יער
  • 2 חבילות פטריות שי-מג'י חומות ו/או לבנות
  • כף מסקרפונה
  • 30 גרם חמאה
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 250 גרם שמנת מתוקה/לבישול
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • אגוז מוסקט לפי הטעם
  • כפית מחית כמהין (אופציונאלי)
  • חבילת ספגטי
  • עירית קצוצה
  • פרמזן
  • 1 חבילה פטריות יער
  • 2 חבילות פטריות שי-מג'י חומות ו/או לבנות
  • כף מסקרפונה
  • 30 גרם חמאה
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 250 גרם שמנת מתוקה/לבישול
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • אגוז מוסקט לפי הטעם
  • כפית מחית כמהין (אופציונאלי)
  • חבילת ספגטי
  • עירית קצוצה
  • פרמזן
אופן ההכנה:

בסיר עם מים רותחים ומומלחים מבשלים את הפסטה 2 דקות פחות ממה שכתוב על האריזה.

במעבד מזון טוחנים היטב את כל הפטריות עם המסקרפונה.

במחבת ממיסים את חמאה ומטגנים את השום. מוסיפים את מחית הפטריות ומבשלים למשך 6 דקות. מוסיפים שמנת, מתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה למשך 8 דקות. לקראת סוף הבישול מוסיפים כפית מחית כמהין וחצי כוס ממי הבישול של הפסטה, מערבבים והרוטב מוכן!

מעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב, מוסיפים עירית ופרמזן ומגישים מיד!