תבשיל בורגול ופטריות

רכיבים ל 6-4 מנות:
  • 4 כפות שמן זית או קנולה
  • 2 בצלים או 6 בצלצלי שאלוט קצוצים
  • 1 לקט להכנת תבשיל בורגול ופטריות
  • 1 כפית גדושה מלח

 

  • מעט פלפל
  • 1/2 כפית שורש כורכום טרי או 1/4 כפית אבקת כורכום
  • 500 מל' מים רותחים
  • 4 כפות שמן זית או קנולה
  • 2 בצלים או 6 בצלצלי שאלוט קצוצים
  • 1 לקט להכנת תבשיל בורגול ופטריות
  • 1 כפית גדושה מלח

 

  • מעט פלפל
  • 1/2 כפית שורש כורכום טרי או 1/4 כפית אבקת כורכום
  • 500 מל' מים רותחים
אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר בינוני, מוסיפים את הבצל ומאדים עד להזהבה.

מוסיפים את תערובת הבורגול, המלח, הכורכום והפלפל, מערבבים ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את המים, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ-18 דקות.

מכבים את הלהבה וממתינים 5 דקות. מאווררים את הבורגול ע"י ערבוב עם מזלג ומגישים.

לפני ההגשה ניתן לפזר פטרוזיליה או כוסברה קצוצה.