אנטיפסטי בצלצלים צבעוניים

מנת פתיחה כיפית או נשנוש קל ומפנק.

מאת: אסף מיזליס, ''קפה לואיז''

רכיבים ל- 4 מנות:
  • מארז מיקס בצלצלים
  • 50 מ"ל שמן זית
  • כף סילאן טבעי
  • 2 גבעולי תימין
  • מלח, פלפל
  • 4 פרוסות לחם כפרי
  • 200 ג' גבינת עיזים (כמו פרומעז)
  • 4 פרוסות סלמון מעושן כ- 30 ג' לפרוסה
  • גבעול בצל ירוק, קצוץ
  • מארז מיקס בצלצלים
  • 50 מ"ל שמן זית
  • כף סילאן טבעי
  • 2 גבעולי תימין
  • מלח, פלפל
  • 4 פרוסות לחם כפרי
  • 200 ג' גבינת עיזים (כמו פרומעז)
  • 4 פרוסות סלמון מעושן כ- 30 ג' לפרוסה
  • גבעול בצל ירוק, קצוץ
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.

מקלפים וחוצים את הבצלצלים לחצאים ומעבירים לקערה, מזלפים מעל שמן זית, מלח, פלפל, סילאן ותימין ואופים כ- 15 דק' עד להתרככות והשחמה קלה. מצננים.

מושחים את פרוסות הלחם במעט שמן זית וקולים מס' דק בתנור עד לקבלת שכבה פריכה. מצננים

הגשה- מורחים גבינת עזים על הלחם הקלוי, מסדרים פרוסות סלמון מעושן, מעל מניחים את פלחי בצלצלי הפנינה הצלויים, מזלפים מעט חומץ בלסמי,מתבלים במלח ופלפל, מקשטים בבצל ירוק ומגישים.