צילום: שרית גופן
זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 25 דקות
זמן כולל: 35 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 6-4 מנות
כשרות: בשרי
רכיבים:
- 6 פרוסות חזה עוף
- 1 כוס קורנפלור
- 5 כפות שמן קנולה
- 3 ליים פרוסים לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ
- מיץ משני ליים
- 4 בצלצלי שאלוט פרוסים
- 4 כפות סילאן\ דבש
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כף כמון
- 2 כוסות מים
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה.
אופן ההכנה:
מערבבים בשקית את חזה העוף עם הקורנפלור. מחממים שמן וצורבים את חזה העוף כ- 5 דקות מכל צד. מוסיפים את השאלוט, התבלינים, פרוסות הליים והמיץ ומערבבים מעט. מוסיפים סילאן ומים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא כיסוי עד לצמצום הנוזלים.
מפזרים פטרוזיליה מעל ומגישים.