סלט אנדיב וסלק

זמן הכנה: 10 דקות

זמן כולל: 10 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 2

כשרות: חלבי

רכיבים ל-2 מנות:

 

  • 2 ראשי אנדיב אדום או לבן מופרדים לעלים
  • 1 תפוז מפולט לפלחים ללא הקליפה
  • 1 תפוח ירוק או אגס פרוס לפרוסות דקות
  • 2 סלקים מבושלים קלופים פרוסים לפלחים
  • 100 גרם גבינה כחולה (רוקפור)
  • 50 גרם אגוזי מלך קלויים
לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 כפות חומץ יין לבן
  • 1 כפית סילאן
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 ראשי אנדיב אדום או לבן מופרדים לעלים
  • 1 תפוז מפולט לפלחים ללא הקליפה
  • 1 תפוח ירוק או אגס פרוס לפרוסות דקות
  • 2 סלקים מבושלים קלופים פרוסים לפלחים
  • 100 גרם גבינה כחולה (רוקפור)
  • 50 גרם אגוזי מלך קלויים
לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 כפות חומץ יין לבן
  • 1 כפית סילאן
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:

מסדרים את הירקות על צלחת הגשה.

מנערים היטב את רכיבי הרוטב בצנצנת ויוצקים מעל הירקות.

מפזרים אגוזי מלך קלויים וגבינה כחולה. מגישים!