זמן הכנה: 10 דקות
זמן כולל: 10 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2
כשרות: חלבי
רכיבים ל-2 מנות:
- 2 ראשי אנדיב אדום או לבן מופרדים לעלים
- 1 תפוז מפולט לפלחים ללא הקליפה
- 1 תפוח ירוק או אגס פרוס לפרוסות דקות
- 2 סלקים מבושלים קלופים פרוסים לפלחים
- 100 גרם גבינה כחולה (רוקפור)
- 50 גרם אגוזי מלך קלויים
לרוטב:
- 4 כפות שמן זית
- 4 כפות חומץ יין לבן
- 1 כפית סילאן
- 1 כפית שום גבישי
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מסדרים את הירקות על צלחת הגשה.
מנערים היטב את רכיבי הרוטב בצנצנת ויוצקים מעל הירקות.
מפזרים אגוזי מלך קלויים וגבינה כחולה. מגישים!