זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול/אפייה: 10 דקות
זמן כולל: 20 דקות
רמת קושי: קל
כמות: 2-3 מנות
כשרות: פרווה
רכיבים ל-3-2 מנות:
- 4 פטריות מלך היער
- 200 גרם ערמונים מוכנים לאכילה
- 3 שיני שום פרוסות
- חצי כוס פטרוזיליה
- חצי כוס אגוזי מלך
- חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים
- 5 כפות שמן זית
- חצי כוס יין לבן
- כפית מלח
- כפות שמן זית
- כפית פלפל שחור גרוס
- 1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
אופן ההכנה:
פורסים את פטריות מלך היער ל 3 פרוסות לאורך. מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים את הפטריות, צולים משני הצדדים עד להזהבה ומסירים מהמחבת.
באותה המחבת מניחים את הבצל, אגוזי המלך, השום והערמונים, מערבבים ומטגנים כ-5 דקות. מוסיפים את היין, המלח, הפלפל.
כשהנוזל רותח מצרפים את הפטריות וזורים פטרוזיליה והבזיליקום, מערבבים ומסירים מהאש ומגישים