פסטה ברוקולי עם תרד

מנה ירוקה ומעולה של פסטה ברוקולי עם שדרוג של תרד, שמשאירה טעם של עוד!
אתם לא תאמינו כמה היא קלה להכנה

מאת ונסה חתוקאי

מוצרים במתכון:

זמן הכנה: 15 דקות

זמן בישול/אפייה: 30 דקות

זמן כולל: 45 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 5

כשרות: חלבי

רכיבים:

• חבילת ברוקולי משפחתי
• 70 גרם עלי תרד טריים
• 2 שיני שום
• 20 גרם עלי בזיליקום
• ½1 כפיות מלח
• ½ כפית פלפל שחור

• ½1 כוסות שמנת לבישול
• כוס מי פסטה
• 500 גרם פסטה (כל סוג)
• 2 כפות ריקוטה
• 1 פלפל אדום חריף חתוך לרצועות

• חבילת ברוקולי משפחתי
• 70 גרם עלי תרד טריים
• 2 שיני שום
• 20 גרם עלי בזיליקום
• ½1 כפיות מלח
• ½ כפית פלפל שחור

• ½1 כוסות שמנת לבישול
• כוס מי פסטה
• 500 גרם פסטה (כל סוג)
• 2 כפות ריקוטה
• 1 פלפל אדום חריף חתוך לרצועות

אופן ההכנה:

חולטים את הברוקולי 6-7 דקות במים רותחים, מוציאים לקערה עם מים קרים מצננים ומסננים.
מבשלים את הפסטה שבחרתם בהתאם להוראות על גבי האריזה ומסננים. שומרים כוס ממי הפסטה בצד.
בבלנדר, טוחנים יחד את הברוקולי החלוט, התרד, שיני השום, הבזיליקום, השמנת, המלח והפלפל וכוס ממי הפסטה לרוטב אחיד וקטיפתי.
מעבירים לסיר ומבשלים את הרוטב 5 דקות, מוסיפים את הפסטה, מערבבים וממשיכים לבשל עוד שתי דקות. בודקים תיבול ומתקנים לפי הצורך. מעבירים לצלחת הגשה, מעל מניחים שתי כפות גבינת ריקוטה ופלפל אדום ומגישים חם.

מוצרים במתכון זה: