קוביות מושחתות של בראוניז שוקולד ג'ינג'ר

רכיבים לתבנית 20/20:
  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 3/4 כוס סוכר
  • 4 ביצים גדולות
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורד
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
לקישוט:
  • 100-50 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 3/4 כוס סוכר
  • 4 ביצים גדולות
  • 100 גרם חמאה
  • 2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורד
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
לקישוט:
  • 100-50 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 170 מעלות.

בסיר ממיסים את הסוכר, החמאה, השוקולד וקורט מלח עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב עד לאיחוד. מוסיפים את הפודינג וניל, הג'ינג'ר המגורד והאגוזים ומערבבים היטב.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל שברי שוקולד ואופים כ 25 דקות.

מעברים להקפאה ל 20 דקות לצינון. פורסים לקוביות ומגישים.