תבשיל לחורף
החורף הוא הזמן שבו תבשילים תופסים את מרכז הבמה, המציעים חמימות, שובע ותחושה של נעימות בחודשים הקרים בשנה. לפניכם מגוון תבשילי חורף מחממים ומפנקים בשילוב הפטריות והירקות המיוחדים שלנו שיעשו את כל ההבדל.
רעיונות למאכלים של תבשיל לחורף
קציצות, פטריות וארטישוק ירושלמי מאת תמרה אהרוני
מנה חורפית מענגת הכוללת קציצות בקר רכות, פטריות מיוחדות אדמתיות וארטישוק ירושלמי אגוזי. מושלם ליום חורף קר.
עיקרי המתכון:
מתכון זה משלב בשר בקר טחון, פטריות וארטישוק ירושלמי ברוטב עשיר וטעים, ויוצר תבשיל מספק וטעים שוודאי ירשים את המשפחה והחברים שלכם. ההכנה והבישול אורכים כ-60 דקות, מה שהופך אותו לאפשרות אידיאלית לארוחת סוף שבוע או לאירוע מיוחד.
- ערבבו בשר בקר טחון, בצל, שום, פטרוזיליה, כוסברה, ביצים ולחם מושרה כדי ליצור קציצות
- בסיר גדול, טגנו בצל, שום, ארטישוק ירושלמי ופטריות
- הוסיפו מרק, יין לבן ורסק עגבניות כדי ליצור רוטב טעים
- הוסיפו בעדינות את הקציצות לרוטב ובשלו במשך 30 דקות
נזיד בשר ועדשים
תבשיל הבשר והעדשים המנחם הזה הוא אפשרות בריאה ומשביעה לארוחת ערב חורפית. הוא גדוש במרכיבים מזינים, כמו עדשים ירוקות, בשר בקר ומגוון ירקות, כולל פטריות שיטאקי יוצאות הדופן של חוות תקוע.
עיקרי המתכון:
תבשיל זה משלב נתחי בשר בקר רכים עם עדשים עשירות בחלבון ומגוון ירקות, המתכון מספיק ל-4-6 אנשים.
- השחימו קוביות בשר בסיר גדול והניחו בצד
- טגנו בצלצלי שאלוט, גזר, פטריות שיטאקי וסלרי באותו סיר
- הוסיפו שום, שורשי כורכום וג'ינג'ר טריים, ואז החזירו את הבשר לסיר
- הוסיפו עדשים, עגבניות, רסק עגבניות ותבלינים
- כסו את המרכיבים במים, הביאו לרתיחה ואז בשלו במשך כשעה וחצי.
הייחוד של תבשיל לחורף עם המוצרים של חוות תקוע
שימוש במוצרים שלנו בתבשילי החורף לא רק משפר את הטעמים והמרקמים אלא גם מוסיף נגיעה של תחכום לארוחות שלכם. הפטריות והירקות המיוחדים ישדרגו אפילו את המנות הפשוטות ביותר, ויהפכו אותן לבלתי נשכחות וטעימות. על ידי שילוב המרכיבים של חוות תקוע בבישול החורפי שלכם, אתם בוודאי תצליחו להרשים את המשפחה והחברים עם המיומנות הקולינרית שלכם.