אנדיב אפוי במילוי קינואה

מאת: אוהד קורי,''קפה לואיז''

רכיבים ל-4 מנות:
  • 8 עלי אנדיב מופרדים
  • 300 גרם תערובת קינואה שחור-לבן
  • 50 גרם חמוציות
  • חופן עלי נענע, פטרוזיליה, כוסברה (כ- 15 עלים מכל סוג)
  • 2 כפות שמן זית
לרוטב עגבניות:
  • 4  עגבניות טריות חצויות
  • 6 עלי בזיליקום
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • קורטוב שאטה
  • 8 עלי אנדיב מופרדים
  • 300 גרם תערובת קינואה שחור-לבן
  • 50 גרם חמוציות
  • חופן עלי נענע, פטרוזיליה, כוסברה (כ- 15 עלים מכל סוג)
  • 2 כפות שמן זית
לרוטב עגבניות:
  • 4  עגבניות טריות חצויות
  • 6 עלי בזיליקום
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • קורטוב שאטה
אופן ההכנה:

שוטפים היטב את הקינואה ומבשלים במים רותחים עד להתרככות, מסננים ומצננים.

מחממים תנור ל 180 מעלות.

מערבבים את הקינואה עם עשבי התיבול, חמוציות ושמן זית. ממלאים את סירות האנדיב ואופים 8-10 דקות.

הכנת הרוטב- טוחנים את כל הרכיבים במעבד מזון למרקם מעט גס.

להגשה: על כל צלחת מניחים 2 סירות ומעליהן את רוטב העגבניות.