רביולי פטריות, ברוטב שמנת ופטריות שימג'י

רביולי מוכן (בחרו בסוג האיכותי) עם רוטב מרווה פטריות משגע בקלי קלות!

מאת: רות אוליבר

לרכישת רכיבי המנה:

לרכישת רכיבי המנה:

זמן הכנה: 5 דקות

זמן בישול/אפייה: 15 דקות

זמן כולל: 20 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 4 מנות

כשרות: חלבי

רכיבים:
  • 1 חבילה רביולי גבינות
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
  • 1 חבילה פטריות שימג'י חומות (מפורקות)
  • 8-6 עלי מרווה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • מלח, פלפל שחור
  • קורט אגוז מוסקט
  • להגשה: פרמזן מגורר
  • 1 חבילה רביולי גבינות
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
  • 1 חבילה פטריות שימג'י חומות (מפורקות)
  • 8-6 עלי מרווה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • מלח, פלפל שחור
  • קורט אגוז מוסקט
  • להגשה: פרמזן מגורר
אופן ההכנה:

מרתיחים מים בסיר גדול.

במקביל, ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה, מוסיפים את עלי המרווה מטגנים 3-2 דקות. מוסיפים את בצלצלי השאלוט ומטגנים כ 5 דקות עד שמתרככים.

מוסיפים את הפטריות מקפיצים 4-3 דקות. מוסיפים שמנת, מתבלים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ 4 דקות נוספות או עד שהרטוב מסמיך קלות.

מבשלים את הרביולי על פי הוראות היצרן.

בעזרת כף מחוררת מעבירים את הרביולי למחבת, מוסיפים 3-2 כפות ממי בישול הפסטה, מתבלים במלח, מערבבים ומבשלים דקה-שתיים. מסירים מהאש, מפזרים פרמזן ומגישים.