חזה עוף בליים ושאלוט

רכיבים:
  • 6 פרוסות חזה עוף
  • 1 כוס קורנפלור
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 3 ליים פרוסים לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ
  • מיץ משני ליים
  • 4 בצלצלי שאלוט פרוסים
  • 4 כפות סילאן\ דבש
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כף כמון
  • 2 כוסות מים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה.
  • 6 פרוסות חזה עוף
  • 1 כוס קורנפלור
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 3 ליים פרוסים לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ
  • מיץ משני ליים
  • 4 בצלצלי שאלוט פרוסים
  • 4 כפות סילאן\ דבש
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כף כמון
  • 2 כוסות מים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה.
אופן ההכנה:

מערבבים בשקית את חזה העוף עם הקורנפלור. מחממים שמן וצורבים את חזה העוף כ- 5 דקות מכל צד. מוסיפים את השאלוט, התבלינים, פרוסות הליים והמיץ ומערבבים מעט. מוסיפים סילאן ומים ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא כיסוי עד לצמצום הנוזלים.

מפזרים פטרוזיליה מעל ומגישים.