רול סינטה במילוי שאלוט מקורמלים

רכיבים ל-4 מנות:
  • 1 קילו בשר סינטה משוטח
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

מלית:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כוסות בצלצלי שאלוט
  • חצי כוס בזיליקום קצוץ
  • 100 גרם צנוברים
  • חצי כוס שקדים קצוצים דק
  • 1 כף כמון
  • 3 כפות סילאן

לציפוי:

  • 5 כפות שמן זית
  • כפית מלח גס
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית זרעי כוסברה כתושים
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כוס בצלי שאלוט
  • 4 גבעולי טימין
  • 1 קילו בשר סינטה משוטח
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס

מלית:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כוסות בצלצלי שאלוט
  • חצי כוס בזיליקום קצוץ
  • 100 גרם צנוברים
  • חצי כוס שקדים קצוצים דק
  • 1 כף כמון
  • 3 כפות סילאן

לציפוי:

  • 5 כפות שמן זית
  • כפית מלח גס
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית זרעי כוסברה כתושים
  • 2 כפות סילאן
  • 1 כוס בצלי שאלוט
  • 4 גבעולי טימין
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.

במחבת מניחים שמן זית, צנוברים ואת בצלי השאלוט, מטגנים כ- 7 דקות עד להזהבה. מוסיפים את הכמון והסילאן, מערבבים, מסירים מהאש מצננים מעט. מוסיפים את הבזיליקום והשקדים.

ממליחים ומפלפלים את בשר הסינטה, מניחים את המלית על קצה הבשר ומגלגלים לרולדה מהודקת וקושרים.

מערבבים את מרכיבי הציפוי יחד.

מניחים את הרולדה על תבנית ועוטפים אותה בציפוי, מסדרים את השאלוט מסביב ואופים כ-35 דקות.