עוגיות שקדים וג'ינג'ר

גם כשרות לפסח, גם פריכות וגם מלאות בטעם!
השילוב בין השקדים לטוויסט החרפרף של הג'ינג'ר יוצר את הביס המושלם

מאת יעל קצב

מוצרים במתכון:

זמן הכנה: 15 דקות

זמן בישול/אפייה: 25 דקות

זמן כולל: 40 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 12-14

כשרות: פרווה, כשר לפסח

רכיבים:

  • 200 גרם קמח שקדים
  • 100 גרם סוכר לבן
  • חלבונים מ-2 ביצים
  • כפית ג׳ינג׳ר טרי מגורד
  • כ-3 כפות שקדים מולבנים פרוסים
  • אבקת סוכר
  • 200 גרם קמח שקדים
  • 100 גרם סוכר לבן
  • חלבונים מ-2 ביצים
  • כפית ג׳ינג׳ר טרי מגורד
  • כ-3 כפות שקדים מולבנים פרוסים
  • אבקת סוכר
אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-160 מעלות.
בקערה מערבבים את קמח השקדים, הסוכר, החלבונים והג׳ינג׳ר עד לקבלת תערובת במרקם פירורי.
יוצרים כדורים בגודל של כף ומצמידים בעדינות לחלק העליון מעט שקדים פרוסים. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים כ 20-25 דקות עד להזהבה. מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר

מוצרים במתכון זה: