פרייד מאיטאקי

שילוב מטורף של חלת בצל ו-KFC!
תנו לתרנגולת היער (מאי-טאקי) טמפורה וטיגון עמוק,
ויש לכם נשנוש שאי אפשר להפסיק לאכול (:

מאת: בר פיירמן

מוצרים במתכון:

זמן הכנה: 3 דקות

זמן בישול/אפייה: 7 דקות

זמן כולל: 10 דקות

רמת קושי: קל

כמות: 1-2 מנות

כשרות: פרווה/צמחוני

רכיבים:

  • חבילת פטריות מאי-טאקי

לטמפורה:

  • 1 כוס קמח לבן
  • חצי כוס קורנפלור
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית אבקת סודה לשתייה
  • ביצה גדולה
  • 1 כוס מים
  • חצי כפית מלח
  • חבילת פטריות מאי-טאקי

לטמפורה:

  • 1 כוס קמח לבן
  • חצי כוס קורנפלור
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית אבקת סודה לשתייה
  • ביצה גדולה
  • 1 כוס מים
  • חצי כפית מלח
אופן ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים של הטמפורה יחד עד לקבלת בלילה חלקה.

בינתיים מחממים בסיר קטן שמן עמוק לטיגון.

טובלים את "זר" פטריות המאי-טאקי בשלמותו בטמפורה שלנו וזורקים ישירות לשמן עד שהפטריות מקבלות צבע זהוב יפיפה. מוציאים לרשת כדי לשמור על הקריספיות.

הצעת הגשה – מערבבים יחד 2 כפות מיונז וכפית סרירצ'ה לקבלת רוטב איולי פשוט וקל שמתאים בול ליד המנה! 

מוצרים במתכון זה: