פסטה אספרגוס, אפונה, קישואים ופרמזן

רכיבים ל-4 מנות:
  • 2 כוסות פסטה פנה מבושלת ומסוננת- יש לשמור חצי כוס ממי הבישול
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 1 זוקיני פרוס לפרוסות דקות
  • 1 כוס אפונה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 3 עלי בזיליקום קצוצים
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • 100 גרם חמאה
  • 6 גבעולי אספרגוס חתוכים לשלשות או לחצאים
  • 50 גרם פרמזן מגורר דק
  • בזיליקום
  • 2 כוסות פסטה פנה מבושלת ומסוננת- יש לשמור חצי כוס ממי הבישול
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 1 זוקיני פרוס לפרוסות דקות
  • 1 כוס אפונה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 3 עלי בזיליקום קצוצים
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • 100 גרם חמאה
  • 6 גבעולי אספרגוס חתוכים לשלשות או לחצאים
  • 50 גרם פרמזן מגורר דק
  • בזיליקום
אופן ההכנה:

ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים את הזוקיני, השום, האספרגוס והאפונה, מערבבים ומטגנים כ- 4 דקות עד להשחמה קלה. מוסיפים חצי כוס ממי הבישול, מלח, פלפל, בזיליקום ואת הפסטה ומערבבים יחד. מכבים את הלהבה ומוסיפים פרמזן מערבבים תוך כדי שהפסטה חמה.

מגישים עם מעט צ'ילי גרוס מעל.