קנלוני פטריות יער ברוטב שמנת

רכיבים לתבנית 20/20:

  • 15 גלילי קנלוני

למלית:

  • 300 גרם גבינה כחושה (טוב טעם)
  • 1 בצל גדול קצוץ או 4 בצלצלי שאלוט קצוצים
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית מלח
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • 2 מגשיות (340 ג') פטריות יער קצוצות

לרוטב הגבינות:

  • 2 מיכלי שמנת לבישול
  • חצי כפית מלח
  • קורט אגוז מוסקט
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית אורגנו יבש
  • 150 גרם גבינה קשה מגוררת

לציפוי: 100 גרם פרמזן מגורר

 

  • 15 גלילי קנלוני

למלית:

  • 300 גרם גבינה כחושה (טוב טעם)
  • 1 בצל גדול קצוץ או 4 בצלצלי שאלוט קצוצים
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית מלח
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • 2 מגשיות (340 ג') פטריות יער קצוצות

לרוטב הגבינות:

  • 2 מיכלי שמנת לבישול
  • חצי כפית מלח
  • קורט אגוז מוסקט
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית אורגנו יבש
  • 150 גרם גבינה קשה מגוררת

לציפוי: 100 גרם פרמזן מגורר

 

אופן ההכנה:

מחצצים תנור ל 180 מעלות.

במחבת מניחים שמן זית ובצל קצוץ ומטגנים כ- 3 דקות. מוסיפים את הפטריות, המלח, הפלפל והבזיליקום ומטגנים כ-6 דקות עד להתרככות הפטריות.

מסירים מהאש ושומרים 4 כפות בצד לרוטב. את יתרת הפטריות מערבבים עם שאר מרכיבי המלית עד לאיחוד. מעבירים את המסה לשקית זילוף וממלאים את גלילי הקנלוני עד הקצה.

בקערה מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב ומוסיפים את 4 כפות הפטריות שהשארנו בצד.

מסדרים את גלילי הקנלוני בתבנית, שופכים מעל את רוטב הגבינות, מפזרים מעל פרמזן ואופים מכוסה כ- 20 דקות. מסירים את כיסוי האלומיניום ואופים 10 דקות נוספות עד להשחמה.